18?

Varför inte 18år just för denna kväll? Jag övervägde att åka till ljusdal med tanke på att alla skulle ut.
Nu sitter jag iaf här helt själv på haloween och hör hur de i lägenheten under mig har livets party.
DET ÄR SÅ HÅRT DÅLIGT ATT VARA HÄR ENSAM.

Igår/idag

Jag å mina planer alltså!? Fattar jag inte själv att det aldrig blir som jag tänkt. MEN sällskapet gjorde kvällen och en misslyckad kväll lyckad gjorde vi (om man kan säga så)! Vi sprang runt mest hela tiden och en del saker kan jag ju inte mer än skratta åt.  På natten hittade vi hem hit och nu ska vi göra Tortellini.
Ikväll vankas det ännu en maskerad för min del men vi får se hur det blir. Kameran dog och laddaren är i Järvsö så bilder kommer väl så småningom.
pöss som sagt!

FREDAG maskerad!

Har kommit hem till lägenheten ätit och lyssnat på musik.
Efter att ha velat mellan att vara en säl, catwomen, eller något annat insåg jag att paniken över att finna en dräkt spred sig i kroppen på mig.. En snabb letning i hela huset och jag  fann en spiderman huva och en högervante... hmmm fantasin flödar och jag tror trots allt att det kommer bli en rolig kväll!

Snart kommer ingus och animal-huvud.
Snart
möter vi upp mer folk sen har kvällen börjat...


ehe WIHuu!

FREDAG!

Sovit och ätit, packat och förstått att hela min sminkvärka är i en bil lång ifrån mig. Jag åker iaf till Gävle kl 14:19 idag och kommer förmodligen till järvsö på söndag och sen till gävle på måndag. hohohoh kommer väl ett annat inlägg senare. WIIIIIIIIIIIIHO.

This is it!


Ikväll har jag sett denna film/dokumentär och det var LÅNG men när det tog slut ville jag ändå se mer OCH jag ville se hela riktiga konserten! I helhet var den kanon, han har tammefan bara gjort bra låtar!


träningen? nej

Kanske vore det bättre att säga att inget blev enligt mina duktiga planer... snarare hamburgare till mat, sen for Lars och jag till Ljusdal och träffade folk.
KUNG kväll trots att allt bara blev en impulsiv grej.


ehe.. träning?

Jag har ätit en banan och en hamburgare idag och jag har inte tränat alls. Vi sket i "strutfotbollen" och tar det någon annan gång. Jag har köpt en tröja som igentligen skulle vart ett par jeans. Ikv ska jag antingen träna eller vara med folk. hohohoh värdelös planering.

dagens planer ..träning?

Har ju tagit hen ringar och bollar som det ska jongleras med, ikv har mamma gymnastik och då utnyttjar jag hallen lite tror jag. Idag är det lite oklart hur det blir... Jag och Lars hade ju en sjukt vacker ide om strut "fotboll" men när vi skickade vidare iden så var folk bara positiv och upptagen.  Vi får se hur denna dag slutar helt enkelt! (:
Bilder efter dagen kommer ikv.

En annorlunda sminkning



frida brytzer

balle

Juste! Kort färgad frisyr kräver klippning/färgning ganska ofta, eftersom jag väntat ovanligt länge med att klippa/färga såg jag än en gång ut som shaggy i scooby doo... Jag löste dock problemet genom att gå opp tidigt som satan (för att vara lördag)! åka till en bekants bekaants bekant somklippte mitt hår och sen åkte jag med bekant och färgade håret. Före och efterbilder blev inte av men det jag vill komma fram till är att jag ska lägga in lite nya bilder fram över!.. kanske uppdatera lite mer? mjaaaa vi får se.




27oktober

Det är lov och jag har åkt hem till järvsö.
Mamma fyllde år i söndags, Ellika fyller år nu på fredag, Tobias/Lars fyller år på söndag. Grattis till dom!

På torsdag ska jag på bio och se This is it, Veronika hade biljetter och det är klart man inte tackar nej. Efter det åker jag förmodligen till Gävle och hittar på något med tjejerna, sen tillbaka på söndag och sen till Gävle igen eftersom skolan börjar igen?....hmmm det ser dyrt ut för mig, får se hur det blir.




1856

Min skitsofren hjärna skulle nog kort beskrivas såhär just nu
Frida vill du ha något gott? Duvet det finns en affär här i närheten.
Nej glöm det! då skulle jag bli ruinerad



Killen med keps & ljusa toner!

HOHOHHOOH ! så roligt! Nu ska jag berätta ;D.
Jag sitter och pluggar i biblotekets datasal som förövrigt är sjukt stressande med tanke på att det ska vara klart snart. Men i alla fall så MÅSTE någon hjälpa mig lägga in ett filmklipp! såhär var det...

Det sitter 3 personer inne i datasalen plus mig, en muslim tjej en blond lite sterkarstil kille och en typisk data kille med sportkeps framåt och en ganska stor vinterjacka... Helt plötsligt börjar killen med kepsen (ipoden instucken i öronen) nynna å ta toner som är helt åt helvete för ljusa för honom och jag kan ju inte hålla mig! Fnisset bubblar och hela jag guppar medans jag verkligen anstränger mig för att inte börja as garva. Tillslut reser sig muslim tjejen sig upp med ett dunder och går, det blir tyst för några sekunder men sedan börjar han igen. Antagligen vart det en ny låt eftersom dessa nynningar var mycket lungnare men fortfarande ljusa.

Det där har gjort min dag säger jag bara! För tillfället hör jag bara taktslag med foten från den stört sköna killen med keps.

PÖFF så försvann det

Åah, jag hade skrivit ett jätte långt inlägg å sen POFF försvann det! raaaaaaah.

Kortfattat blir det ungefär såhär:
Kallt regn förkyld
pengar vill ha mer deltidsjobb
mat fniss fjant kvinno natt
sötvaniljglass kakao banan mammas pojkar.


raaaah rah mmmh så arg blev jag.

Nu är det i alla fall idol med Michael J tema.




.

Akrobatig träning i morse, vad hände sen?
Jag tror jag dog mitt på golvet för kl 4 vaknade jag..
Nu är jag vrålhungrig och ska gå å handla.
Sen blir det desperat housewives

Melissa Horn

Igår (12/10) släpptes Melissa Horns andra album "Säg ingenting till mig".
Kvinnan har ju som alltid lika vacker röst och fina texter.
Hennes nya låtar kommer nog bli lika sönderspelade av mig som de gamla.

Lisa Shaw - Stylin'

Killen är sjukt duktig och låten är bra.

http://www.youtube.com/watch?v=4xTfHN2WX84

Fynda för 35.

Grå kavaj 30kr, vitt linne med knappar 5kr. Rödakorset.




wayne´s

Jag Ingrid och Fanny gick och fikade efter vi träffat Linnea en snabbis. Hur mysigt och trevligt som helst och efter ett tag kom Fannys vän Louise och det är ju alltid roligt att träffa nytt folk! :)
Tillslut sa dom åt oss att gå eftersom de stängde.
Tycker verkligen att fik borde ha öppet längre, det är ju hur mysigt som helst att sitta och ta en fika med vänner på kvällen.

Ingrid.

Fanny.

Rosa i svartvitt Fanny Ingid




shark in the water - v v brown

Nu ska jag springa ner på stan och möta upp Ingrid och Fanny. Planerna är väl att vi kollar in en utklädd Linnea som "Grease Sandy"  en snabbis innan hon går på partey.
Sen tar vi nog en lååååååång fika I guess, mys mys mys!

Bilder kommer senare. PÖSS

Erik Grönwall

Rösten charmen utseendet!

En annan favorit var jon men han åkte ut!!! VARFÖR?


Modevisning valbo

Några bilder av många från modevisningen 26/9 i valbo

Kramp, utelåst?

Dagen eller i alla fall skoldagen var bra och Linnea förklarar kramp... eller hur var det med kramp nu igen? Vi läser en bok på svenskan 'kim novak badade aldrig i genesarets sjö'  och där står två pojkar och "får kramp" när dom ser 2 st som har sex. Mycket fint ord!
L-  han böjer ju sig fram som om han får kramp !

Efter att ha gått med tunga väskor hem och varit utan mobil hela dagen, eftersom jag glömde den i morse, kommer till lägenheten och innser att nyckeln ligger på fel sida dörren, eftersom denise låste med sin nyckel när hon gick till praktiken ca 30min efter mig i morse hade jag helt glömt nyckeln...
Stengolv och bok i ca en och en halv timme, sedan slutar det med att jag hittar nyckeln mellan fodringen i väskan... HUR LYCKAS JAG? + att jag lutade mig mot en stolpe och när jag reser mig igen hör jag vass metall rispa upp jackan.. ska jag skratta eller skrika?

Nu har Ellika kommit hit och hon å denise sitter ute på taket och myser, jag ska precis nu krypa ut och sätta mig bland filtar, kuddar och en denise och en ellika. Mömms på dom jag jag är trött.


RSS 2.0